InschrijvenInschrijven

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op!


Wanneer je jezelf wilt inschrijven kan dat d.m.v. het invullen van een inschrijfformulier,deze zijn aan de balie van TacumaGym verkrijgbaar.

Je kunt je ook online inschrijven door het invullen van dit webformulier.

Wanneer wij de gegevens ontvangen maken wij alles in orde,bij je eerste bezoek dien je nog je bankrekening nummer in te vullen en het inschrijfgeld contant of per pin te voldoen,je kunt dan direct beginnen met fitnessen.

Met het versturen van het online inschrijfformulier verklaar je volledig op de hoogte te zijn van,en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en de huisregels van TacumaGym.

Toelatingsbeleid

Door het deels onbemande karakter, hanteert TACUMAGYM een toelatings beleid. Teneinde die sfeer in het fitnesscentrum te kunnen waarborgen,waarbij het prettig en veilig toeven is, voor ieder lid die zijn of haar workout op elk gewenst tijdstip bij TACUMAGYM wil afwerken. Hiervoor zijn o.a. de huisregels van zeer groot belang.

Een ieder die overweegt zich in te schrijven als lid van TACUMAGYM verzoeken wij uitdrukkelijk de huisregels goed door te lezen. En dan voor zichzelf vast te stellen dat hij of zij deze huisregels voor 100% accepteerd,en ook gedurende het lidmaatschap zich er voor 100% aan zal blijven conformeren. Zoniet,dan heeft inschrijven geen zin. Hetzelfde geldt ook voor onze algemene voorwaarden. Het toelatingsbeleid van TACUMAGYM is gebaseerd op toetsing, eventueel sqreening en het intake gesprek.

Wanneer op basis van genoemde indicatoren naar onze inschatting blijkt,dat een inschrijving geen positieve of juist een negatieve bijdrage levert aan de juiste en veilige sfeer binnen TACUMAGYM,zullen wij de inschrijving niet door laten gaan. Aanvraag voor inschrijving kan door middel van het volledig invullen van het inschrijfformulier, of direct ter plaatse aan de balie in TACUMAGYM.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.