Nieuws

Verlengde lockdown

Zeer waarschijnlijk mogen de sportscholen pas per April weer open.

Er zijn leden die ons vertellen dat ze het prima vinden om  Februari en Maart de contributie te blijven betalen,omdat ze beseffen dat het voor TacumaGym ook essentieel is om in ieder geval de vaste lasten door te kunnen blijven betalen en eventueel te blijven investeren in het continu upgraden van het fitnesscentrum.

En er zijn ook leden die betreffende maanden waarin we geheel of gedeeltelijk gesloten zijn, niet willen of kunnen betalen.

Harde lockdown tot 19 januari

Beste Leden, Naar aanleiding van de toespraak van premier Rutte op maandag 14 december,zijn we helaas gedwongen om vanaf dinsdag 15 december 00 uur tot dinsdag 19 januari de deuren gesloten te houden. Dit bericht is hard bij ons binnen gekomen. Maar we gaan ervan uit jullie vanaf 19 januari weer te mogen verwelkomen. Nadere berichtgeving hierover volgt z.s.m. Alvast fijne feestdagen toegewenst en blijf gezond! Team TacumaGym

Nieuwe corona huis en gedrags regels.

Nieuwsbrief Corona update TacumaGym

Beste leden

Naar aanleiding van de persconferentie van 24 juni m.b.t versoepeling van de corrona maatregelen,willen we graag ons laatste nieuws met jullie delen.

Aanvullende ( corona ) huis en gedragsregels geldig vanaf de heropening per 1 juli 2020.
Blijf thuis:
bij verkoudheidsklachten. 
wanneer je koorts hebt.
bij beginnende keelpijn
in geval van vermoeidheidsklachten
wanneer je last hebt van hevige hoestbuien

Nieuwsbrief TacumaGym app


                                                                 Nieuwsbrief corona update TacumaGym